BIONDA

Leuk, lief, pittig en altijd vol ideeën. Gezellig en vooruitstrevend. Een groot hart voor iedereen om haar heen en neemt deze graag mee op sleeptouw voor de mooiste en meest spraakmakende avonturen. Allergisch voor gezeur, aanstellerij, te lang op één plek zijn, een agenda zonder leuke dingen en regen. Met name heel veel regen.

Werd vroeger Bionnie Taylor genoemd. Haar huidige zangtalent in aanmerking nemend, weet niemand meer waarom eigenlijk. ‘Total Eclips of the heart’ is jeugdsentiment. Viel vaak van het paard, brak benen en armen, liet gips zetten en klom weer op het paard. Of het was gewoon gekneusd en zat het in het verband, ze stapte hoe dan ook weer op Jopie, Sien of Toos. Ging met vriendinnen zonder gene zwemmen in onderbroek en bh, simpelweg omdat dat vroeger kon.

Heeft een charmant voorkomen, ziet eruit om door een ringetje te halen. Totdat ze gaat lopen en met grote passen en door de Italiaanse heuvels struint op haar onmogelijke hoge palen. Hoge hakken die door velen worden bekritiseerd, ze loopt onverstoord parmantig verder.

Aldus mijn beste vriendin. Ik zou mezelf omschrijven als een, over het algemeen, vrolijke 40-plusser die hardnekkig zoekt naar een goede balans tussen: relatie, kinderen, mezelf, werk, uitdagingen en avontuur. Niet persé in die volgorde. Mijn grootste angst is om oud, saai en een zeur te worden. De afspraak is dat mijn vriendinnen mij wat aan doen, wanneer ik ook maar één van deze symptomen ga vertonen. Ben overdreven perfectionistisch, wat weleens voor conflicten zorgt. Met name met mezelf, maar neem het leven ook graag met een korreltje zout.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.